Jennifers träning

Träningsdagbok och tankar om träning och kost!

Träningsdagboken 31 mars 2014

Publicerad 2014-03-31 20:35:47 i Träning,

Morgongym och afterwork-långpass
 
Jag hade inte trott att en timmes omställning skulle görs så stor skillnad. Och kanske satt det bara i huvudet. Men när jag vaknade var jag riktigt trött. För att inte vara trött gick jag och la mig vid 21 igårkväll, precis som vanligt. Alltså när klockan "egentligen" var 20. Och så gick jag upp vid 4:30, alltså när klockan "egentligen" var 3:30. Det borde ju inte gjort någon skillnad - men jo. Jag var trött!
Kom iväg till gymmet 20 minuter senare än vanligt. Där var det faktiskt redan ett par personer. Fler verkar ha upptäckt morgonträningen. När jag gick, vid tjugo över sex, var det typ tio personer som var där och igång. 
 
Biffbygge
 
Jobba, jobba, jobba.
Ont i hals, ont i mage.
 
Direkt efter jobbet snodde jag om till löparkläderna och stack ut. Planen var att ta broarna runt och sen hem. Cirka 17-19 km. Det var ruskigt fint väder! Elva grader varmt, förvånansvärt oblåsigt för att vara i den här stan. T-shirt och vindjacka och vanliga, långa tights. Inget pannband.
Det gick ganska lätt uppför Älvsborgsbron. Mötte många löpare och mycket folk i Eriksberg. Sen började jag bli energilös och hungrig. Svängde runt en liten omväg för att komma till McDonalds på backaplan. Jag var tom och hungrig. Jag är ultra. Det var glassväder. Så jag tog en milkshake med mig upp på Götaälv-bron. Förvånansvärt opigg trots energipåfyllningen. Några minuter efter att jag fått i mig det mesta fick jag jätteont i magen. Så de sista två kilometerna var plågsamma. Men jag tog mig hem.
 
Glad efteråt...
 
Nu har vi tryckt i oss middag och sitter och degar i soffan. Det onda i halsen är tillbaka och jag ska strax dricka te. Imorgon väntar ännu en dag av roligt jobb och spännande möten. Hepp hepp!

Familj framför träning

Publicerad 2014-03-30 20:05:25 i Träning,

Vissa dagar är det så
 
Idag fick det bli en vilodag. Jag kom i säng sent igår och vaknade med lätt ont i halsen. Det där som aldrig verkar gå över...
Hade bestämt träff med kusin och skulle åka ganska tidigt flyg hem. Det skulle bli tight att få in långpasset här, trots att jag gick upp klockan sju. Så idag fick det bli familj framför träning. Familjen är viktig för mig. Jag planerar istället att ta långpasset imorgon efter jobbet.
 
Ikväll ska jag i säng tidigt. Jag "ska bara" packa upp helgen och packa ner saker för löpning från kontoret. "Ska bara" och klockan är redan åtta. Hjälp?!

Träningsdagboken 29 mars 2014

Publicerad 2014-03-29 21:35:00 i Träning,

Långpass och familjemys
 
Jag inledde dagen såhär:
Morgonmys med katten
 
På landet. I lugnet. Inte illa!
Sen tog vi en familjefrukost med extra allt. Följt av deklaration och långpass med sällskap av mamma.
 
 
Fick soppatorsk efter typ 75 minuter. Resten fick gå på den underbara solens energi, vilja och vatten. Lillasyster langade banan och vatten när jag kom fram och medan jag duschade lagades det hamburgare.
Tryckte i mig två och åkte sen in till byn för att lillayster skulle till systemet. Själv shoppade jag en tungskrapa!
Vidare in till Täby för mys med mostrar och mini-kusiner. Sen fika med en av mina närmsta vänner.
 
En superbra dag på alla sätt och vis. På väg hem insåg jag att jag kanske ätit lite dåligt ändå idag. Släppte alla regler och funderade över vad jag var sugen på. Lördagsgodiset blev det här:
 
 
Nu är det snart dags att sova...

Om

Min profilbild

Jennifer

Tränar, främst löpning och styrka. Jag vill öka distans, hastighet, springa off-trail och bli superstark.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela