Jennifers träning

Träningsdagbok och tankar om träning och kost!

Virus i lungorna...

Publicerad 2013-01-31 10:30:00 i Träning,

Doktorn förklarar det som en mix mellan förkylning och influensa som har fastnat i lungorna. Det låter ungefär lika roligt som det är... Jag börjar dock bli bättre nu, och kan förhoppningsvis jobba lite imorgon men träning får vänta ett tag till. Nu är väl det svåra att inte gå ut för tidigt eller för hårt. Mina ömmande muskler vittnar om att de haft de jobbigt ändå, med att hantera feber och virus. Kämpa, kroppen, kämpa!!

S J U K !

Publicerad 2013-01-29 12:30:00 i Träning,

Det som inte får drabba en löpare har drabbat mig. Jag har ont i halsen och feber! Det började redan efter lördagens långpass. Under söndagen kändes inte helt okej och när jag kom hem på söndagen låg jag och kved i soffan. Jag kunde inte sova under natten till igår och sedan dess har jag varit hemma. Det verkar inte heller bli bättre. Igår gick det från "ont i halsen" till "ont i halsen med feber".

Om det är något man inte får träna med, speciellt inte konditionsträning, så är det ont i halsen. Nu försöker jag att inte känna stressen över att jag missar ett antal träningspass i programmet för Tjejmarathon... Jag ska försöka att fokusera på att bli frisk. Men blä - så tråkigt det är när kroppen inte hänger med!

Familjehelg på landet

Publicerad 2013-01-27 17:29:00 i Träning,

Äntligen hemma efter en helg på landet, norr om Stockholm. Att åka dit är trevligt, men att komma hem är ännu trevligare. No place like home. Jag åkte i fredags förmiddag och kom hem precis nu. Jag har spenderat den väl. Jag åkte bil halva fredagen och shoppade lite presenter när jag kom fram. Sedan åkte jag hem till mamma och myste med katten och kollade på På Spåret där jag och mammas kille krossade alla med 37 poäng.

På lördagen pratade jag med mamma en lång stund innan vi båda stack ut och sprang, dock olika långt. Mamma har varit sjuk. Annars hade jag nog fått med henne på långrundan! Jag sprang alltså en ny runda som skulle blivit 16 kilometer men som slutade med 15,5 kilometer efter förhandling med mig själv. Jag mådde illa och var yr från och med 10 kilometer och ville bara lägga av sedan dess. Kompromissen blev att gå de sista 500 meterna. Att gå på motorvägen, som var en del på slutet av rundan, var inte direkt något alternativ...

 

 

 

Efter långpass åkte jag iväg till min favoritkusin (i princip lillayster) på middag och födelsedagsfika. Fick med både mormor och morfar i baksätet på min lilla handväska. En himla mysig kväll.

Idag har jag varit och hälsat på mitt första syskonbarn med pappa och hela den sidan av familjen, vilket också var mysigt som bara den. "Fjant" (eller Oliwer som han egentligen heter) var lite smågnällig, precis som en normal treveckorsbebis. Supersöt!

Nu har jag precis klämt i mig en kebabtallrik för att jag tycker lite synd om mig själv. Jag har haft ont i halsen hela dan, suttit stilla i en bil som fick färdas i "snökaos" sista två timmarna, kommit hem och mötts av huvudvärk och den odiskade disken. Blä! Så nu ska jag lägga mig under täcke i soffan och vänta på att E kommer hem och tar hand om mig...

Om

Min profilbild

Jennifer

Tränar, främst löpning och styrka. Jag vill öka distans, hastighet, springa off-trail och bli superstark.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela