Jennifers träning

Träningsdagbok och tankar om träning och kost!

Fail på andra dagen...

Publicerad 2012-10-19 17:29:48 i Träning,

Jahapp. det där med schema gällde ju föga. Idag har jag sån träningsvärk att jag knappt an stå eller gå. Haltar fram. Imorgon ska jag shoppa med E som behöver nya skor. Vi tänkte göra en heldag av det - dvs ingen träning. På Söndag har E match och då spenderas hela dagen i Halmstad. Eventuellt hinner jag med en kort löptur på morgonen, om det är fint väder... Men usch för att faila på andra dagen med kalender! Den skulle ju göra jobbet åt mig... Eller vad trodde jag?!

Träningsschema oktober!

Publicerad 2012-10-18 13:50:03 i Träning,

Jag inbillar mig att det ska kunna underlätta med månadschema eftersom jag ibland har saker bokade på kvällarna osv... Så här är oktobers schema, det lilla som är kvar...
 
 

Träningsdagboken 18 oktober 2012

Publicerad 2012-10-18 08:04:07 i Träning,

Marathon var en flopp. Jag lämnar det där. Jag sprang 20,5 km - sen hoppade jag av. Visserligen snabba 20,5 men ändå bara ett halvt marathon.
 
Men nu på morgonen har jag kettlat och trxat! Gick sådär. 40 hårda minuter, men jag känner mig i fruktansvärt dålig form och haltar när jag ska gå i trapport för att jag är stel i ben och knän. That can't be good?
Men men. 40 minuter är mer än inget. Nästa vecka. Nästa vecka ska jag igång på riktigt, och i november ska jag träna någonting varje dag, som jag gjorde i januari.
Det är dags att ta tag i det här nu. Jag har sagt det i flera veckor. Suck. Sånt är inte bra för min självkänsla! Att säga saker men sen inte uppfylla det... Jag vill ha en förändring! Och bara jag kan ge mig det.

Om

Min profilbild

Jennifer

Tränar, främst löpning och styrka. Jag vill öka distans, hastighet, springa off-trail och bli superstark.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela