Mattips: Lax, spenat, rödbetor, morötter, chevré, honung, valnötter
Såhär på vilodagen kan jag väl dela med mig av ett middagstips istället för den vanliga, sega, rapporteringen kring träning.
Häromdagen gjorde jag middag till sambon. Vi hade rödbetor i kylen som legat på tok för länge och behövde ätas upp. Så jag skalade och skar ner dem i små bitar, la dem på en plåt, geggade på lite olja och ställde i ugnen som var 225 grader varm. Skar morötter i småbitar och kokade dem, la lax i en form och ställde den i ugnen när rödbetorna varit inne i ungefär tio minuter. Lät allt stå så i typ en kvart, tjugo minuter till. När detta var klart la jag spenat på tallriken, på med rödbetor, på med morötter, på med chevréost och valnötter och honung. Serverades med laxen och så hade vi breadsticks och några jämtlänska tunnbrödschips till. Så jädrans gött och enkelt!

MUMS!
Och så håller ni alla tummarna för mig under morgondagens Run in Blood och Midnattsloppet? Måste komma in under 53:54 för att klå förra årets tid. Hjälp!