Jennifers träning

Träningsdagbok och tankar om träning och kost!

Träningsdagboken 31 mars 2014

Publicerad 2014-03-31 20:35:47 i Träning,

Morgongym och afterwork-långpass
 
Jag hade inte trott att en timmes omställning skulle görs så stor skillnad. Och kanske satt det bara i huvudet. Men när jag vaknade var jag riktigt trött. För att inte vara trött gick jag och la mig vid 21 igårkväll, precis som vanligt. Alltså när klockan "egentligen" var 20. Och så gick jag upp vid 4:30, alltså när klockan "egentligen" var 3:30. Det borde ju inte gjort någon skillnad - men jo. Jag var trött!
Kom iväg till gymmet 20 minuter senare än vanligt. Där var det faktiskt redan ett par personer. Fler verkar ha upptäckt morgonträningen. När jag gick, vid tjugo över sex, var det typ tio personer som var där och igång. 
 
Biffbygge
 
Jobba, jobba, jobba.
Ont i hals, ont i mage.
 
Direkt efter jobbet snodde jag om till löparkläderna och stack ut. Planen var att ta broarna runt och sen hem. Cirka 17-19 km. Det var ruskigt fint väder! Elva grader varmt, förvånansvärt oblåsigt för att vara i den här stan. T-shirt och vindjacka och vanliga, långa tights. Inget pannband.
Det gick ganska lätt uppför Älvsborgsbron. Mötte många löpare och mycket folk i Eriksberg. Sen började jag bli energilös och hungrig. Svängde runt en liten omväg för att komma till McDonalds på backaplan. Jag var tom och hungrig. Jag är ultra. Det var glassväder. Så jag tog en milkshake med mig upp på Götaälv-bron. Förvånansvärt opigg trots energipåfyllningen. Några minuter efter att jag fått i mig det mesta fick jag jätteont i magen. Så de sista två kilometerna var plågsamma. Men jag tog mig hem.
 
Glad efteråt...
 
Nu har vi tryckt i oss middag och sitter och degar i soffan. Det onda i halsen är tillbaka och jag ska strax dricka te. Imorgon väntar ännu en dag av roligt jobb och spännande möten. Hepp hepp!

Om

Min profilbild

Jennifer

Tränar, främst löpning och styrka. Jag vill öka distans, hastighet, springa off-trail och bli superstark.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela