Jennifers träning

Träningsdagbok och tankar om träning och kost!

Snyggon på gymmet

Publicerad 2013-11-17 13:28:00 i Träning,

De där som är stylade på gymmet. Som matchar. Som sätter upp håret. Som sminkar sig.

Som ny på gymmet kunde jag bli lite, i brist på annat ord, irriterad över dessa kvinnor. Måste man verkligen matcha kläderna och asscessorarerna? Är inte det lite löjligt? Vi ska ju faktiskt bara träna här! Sluta försöka vara snygg och matchande i din kläder och fokusera på träningen, för bövelen!

Jag gymmade mer och mer med tiden. När man tränar ofta utan att ha tvättmaskin, eller annars också, behöver man mycket träningskläder. De går så att säga åt i en rafflande takt. När jag köper nya träningskläder att ha på gymmet köper jag i färger och modeller som passar med mina skor och andra plagg. När jag köpte gymhandskar köpte jag ett par som även de matchar mina skor. Varför inte? Jag har börjat omvärdera dessa "snygga" gymtjejer. De kanske faktiskt är som jag. Om man har en stor byrå full av träningskläder, varför inte ta de som passar ihop? Man måste ju ändå välja plagg för plagg.


Jag förstår mer och mer. Med ett undantag. De som sminkar sig innan träningen. Jag kan acceptera det om de kommer direkt från jobbet och inte orkar sminka av sig innan de går ut till gymmet. Det är okej. Jag kan förstå om det händer då och då, men att komma sminkad till gymmet klockan 10 en lördagsförmiddag? Hur tänker ni där, tjejer? Jag förstår inte. Jag kanske inte måste förstå men jag är nyfiken på hur ni tänker. Skicka gärna en kommentar eller tweet om ni har någon förklaring.

För att summera:
Matcha kläder - jag förstår.
Matcha assessorer - jag förstår.
Sätta upp håret - enligt mig ett måste om man har långt hår! Praktiskt framför snyggt.
Sminka sig - jag förstår inte.

Såhär ser jag ut efter en hård planka:

 


Handskar från mmsports.se och halsband från shop.healthaholic.se och sport-bh från stadium. Om ni undrar så är mina skor gråblåa med orange skosnören...

Om

Min profilbild

Jennifer

Tränar, främst löpning och styrka. Jag vill öka distans, hastighet, springa off-trail och bli superstark.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela