Jennifers träning

Träningsdagbok och tankar om träning och kost!

Tredje joggingrundan i Shanghai

Publicerad 2014-04-28 09:56:14 i Träning,

Måndagsmorgonlöpning. Planen var att springa igår morse, men jag orkade inte. Jag var lite för lat. Låg kvar och värmde en frusen sambo istället. Sedan blev det Sunday brunch på Westin. Jag vet inte ens om jag ska försöka förklara det… Det är en brunchbuffé som behöver karta. På kartan kan man hitta bordet med rysk kaviar, ”oyster street”, en avdelning med traditionell frukost (typ bacon, äggröra och mackor), en gång med kebab, japansk grill, tacos och bbq. Det fanns självklart också efterrättsgången med glass, bakverk, pannkakor, frukt och choklad. I dryckesväg var det fri påfyllning av champagne (ja, äkta sådan), mojitos, frozen margaritas och självklart massor av juice. Jag hade glömt hur gott det är med champagne och mojitos! Kom därifrån lite salongsberusad, vilket är första gången på många år. Fyllde jag ”vuxen” nyss?

Det blev inte mycket mer gjort igår. Brunchen tog ett par timmar och sedan var vi ganska slut. Mysig hemmakväll fick avsluta söndagen. Så löpning på måndagsmorgonen? Yes. And I love it!

Nu hittar jag ju också hyfsat häromkring, vilket är mer än man kan säga om min Garmin. Efter att ha väntat på satelliter under hela ”Levels” med Avicci och hela ”Limousin” med Movits! och Maskinen gav jag upp. Jag kan ju inte stå och vänta hela dagen! Satelliterna hittade mig efter cirka en halv kilometers löpning - men den har tokfel. Jag har till exempel inte sprungit ute i vattnet! Jag sprang även längs med vattnet, inte inne i staden. Well, oh well. En kan inte få allt här i värden. Jag tror däremot att den mätt hyfsat rätt sträcka.
Det blir lite av ett intervallpass i den här stan. Springa på så att du har budget för ett rödljus som varar i 60-90 sekunder. Ändå gick det långsamt. Men äh. Huvudsaken att det var hyfsat jobbigt. Och ja, idag var det jobbigt. En mil blev det, ungefär.
Efter löpningen åt jag streetfood. En sorts pannkaka med stark sås och koriander i. Supergott!

Imorgon sticker vi iväg till Hong Kong. Hoppas få till ett pass där också, men vi får se.

Om

Min profilbild

Jennifer

Tränar, främst löpning och styrka. Jag vill öka distans, hastighet, springa off-trail och bli superstark.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela