Jennifers träning

Träningsdagbok och tankar om träning och kost!

Träningsdagboken 25 juni 2014

Publicerad 2014-06-25 20:45:00 i Träning,

Legday - och transportlöpning

 

Jag vaknade vid 4:10. Hua, så tidigt! Tog mig upp och fick i mig kaffe och BCAA. Sen var det "bara" att gå till gymmet. Benmos stod på menyn.

Utfall, enbensböj i smithmaskin, finnen, soumosquats och marklyft. Bland annat. Bara tunga grejer. Bara rumpa och ben. Och stretch av höften när allt var klart. Jag upptäckte att höften "tar i" när jag går ner djupt i en benböj. Som om höften inte vill krympa ihop. Den tar emot både i sträckt och hopklämt läge. Inte okej, kära kroppsdel! Inte heller okej att gymmet inte hade någon AC igång. Svettfest...

 Oklart om jag har fått större lår eller mindre rumpa på senare år

Sedan jobbade, jobbade, jobbade jag.

När det var dags att sluta jobba tog jag på mig mina nya Hoka One One och sprang hem. Första testet av de här "buffalolöparskorna". Såhär tycker jag efter fem kilometer;

De är verkligen dämpande! Sköna för knäna. Jag fick lite svårt att koppla på rumpan i steget. Nästan som att skorna gjorde jobbet åt mig. Jag fick lite skav här och där men det kanske var strumporna som var knölade. Det kan också vara så att de är någon halv storlek för stora. Faktiskt. Men jag ger dem en chans till. Jag tror att de kan vara bra för de långa passen på asfalt. Fast de långa passen ska ju faktiskt inte göras på asfalt längre. Jag ska bli skogsmulle fram till vasan!

 Hoka One One

Nu håller jag på att frosta av frysen. Äter skräp till middag - igen! Jag måste skärpa till mig snart. Men herregud så hungrig på skräp jag blir av att köra hårda eller dubbelpass - eller båda! För att inte bara, bara, bara äta skräp har jag lagt till spenat och tomater. Bättre än inget?

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jennifer

Tränar, främst löpning och styrka. Jag vill öka distans, hastighet, springa off-trail och bli superstark.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela