Jennifers träning

Träningsdagbok och tankar om träning och kost!

Träningsdagboken 8 juli 2014

Publicerad 2014-07-08 18:17:00 i Träning,

Axlar, mage, vila!

Klockan 5:30. Axlar och mage. Dum, ond mage. Jag var beredd på att byta magträningen mot triceps, men när jag väl kom till gymmet och var varm så tänkte jag att det är lika bra att hålla mig till planen... Det ska ju ändå göras - någon gång.

Axlarna kändes dock rejält sega och trötta idag. De orkade nästan ingenting, om du frågar mig. Men hey - de ser plötsligt rätt bra ut. Eller vad säger ni?

 En av de nya, snygga sport-bharna. Och ja, tröjan är köpt sådär "trasig".

Sen hem till godfrulle. Kvarg och yoghurt med äpple och massor av kanel och frön. Och en shot av magnesium. Faktiskt riktigt god!

Sen jobba, jobba, jobba.

Tidigt i morse la jag upp en bild med ett citat på Instagram. "Workouts are like brushing my teeth; I don't think about them, I just do them. The decision has alreday been made". Lite så tänker jag att det funkar, speciellt på morgonen. Börja inte förhandla med dig själv medan du är kvar i sängen. Men det finns såklart tillfällen när man ska fundera över om det är klokt att träna eller inte. Igår kväll funderade jag över dagens distanspass, till exempel. Mina ben är ömma och smalbenen bör ont både på fram- och baksidan. Jag ska alltså ta en vilokväll istället för distanspass. För att det är klokt. För att jag vill hålla mig skadefri. Istället tänker jag ta tre korta pass imorgon. Till jobbet, på lunchen, hem från jobbet. Det blir samma antal kilometer som jag skulle tagit idag. Och därefter har jag bokat in mig på Bikram Yoga. Yoga i 40 graders värme. Jag hatar värme. Men det ska bli intressant!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jennifer

Tränar, främst löpning och styrka. Jag vill öka distans, hastighet, springa off-trail och bli superstark.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela